Contact

Koenraad Utrecht is gevestigd in het historische pand van D’coninck van Poortugael en stamt uit 1619. De unieke kans om te lunchen of dineren in een van de oudste panden van Utrecht!

Heb je een vraag? Bel of mail gerust!

Altijd op de hoogte?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van updates, aanpassingen aan het menu of andere nieuwtjes? Volg Koenraad Utrecht op Facebook en Instagram.

Veelgestelde vragen

Reserveren bij Koenraad kan eenvoudig via het reserveringssysteem rechtsonder op de website. Ook kan je ons telefonisch bereiken op 030 237 4004

Koenraad Utrecht is op woensdag en donderdag geopend voor diner vanaf 17:30 en vrijdag t/m zondag geopend voor lunch en diner vanaf 12:00.

Uiteraard! Voor het maken van een reservering met meer dan 5 personen kun je een groepsaanvraag doen via ons telefoonnummer: 030 237 4004

Liever privé dineren met je gezelschap? informeer naar onze ‘Bovenkamer’.

Heb je specifieke dieetwensen of allergieën, dan kun je gewoon bij Koenraad terecht voor een zorgeloze middag of avond. We stellen het op prijs als de wensen bij de reservering worden aangegeven.

Door de afhankelijkheid van het weer en een beperkt aantal plaatsen is het helaas niet mogelijk om online reservering te maken voor het terras.

Wij adviseren om je voorkeuren telefonisch door te geven. Dit kan via ons telefoonnummer: 030 237 4004

Jazeker! Cadeaubonnen zijn voor ieder gewenst bedrag te bestellen bij Koenraad. Bestellen kan via info@koenraadutrecht.nl

Een reservering maken voor de chefs table kan via het reserveringssysteem op deze site.