Privacyverklaring

Privacyverklaring Koenraad Utrecht
Koenraad Utrecht respecteert de privacy van al haar klanten en partners en behandelt persoonsgegevens die door hen worden verstrekt zeer vertrouwelijk. We verzamelen, gebruiken en bewaren dergelijke gegevens met alle zorgvuldigheid en in overeenstemming met de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens. Dit document beschrijft het privacybeleid van Koenraad Utrecht.

Koenraad Utrecht is een restaurant dat onderdeel is van Voorstraat 14 BV (KVK: 75699516). Het restaurant is geregistreerd op het adres Voorstraat 14, 3512 AN, Utrecht.

Verzamelen en beschermen van persoonsgegevens
Op de website van Koenraad Utrecht kun je gebruik maken van functionaliteiten zoals online reserveren, bestellingen plaatsen, deelnemen aan enquêtes of promoties of je abonneren op de nieuwsbrief. Hiervoor verzamelen wij de noodzakelijke persoonsgegevens. Deze worden opgeslagen op de beveiligde server van Koenraad Utrecht of een derde partij, zijn niet toegankelijk voor onbevoegden en worden verwijderd wanneer deze niet langer ter zake doen. Persoonsgegevens en cookies worden nooit ongevraagd gedeeld met derden. 

Welke informatie wordt door Koenraad Utrecht verzameld en opgeslagen?
Afhankelijk van de functionaliteit die je gebruikt, kunnen de persoonsgegevens die we verzamelen de volgende informatie bevatten:
– Informatie voor het optimaal uitvoeren van de diensten van Koenraad Utrecht, zoals aanhef, volledige naam, adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer, dieetwensen of overige opmerkingen.
– Informatie voor het voldoen van betalingen via de website, zoals betaalgegevens. Koenraad Utrecht maakt hiervoor gebruik van diensten van derden. Betaalgegevens alsook benodigde persoonsgegevens worden aan deze derden verstrekt om de betaling mogelijk te maken. 
– Eventuele andere informatie die je vrijwillig verstrekt aan Koenraad Utrecht.

Koenraad Utrecht ontvangt nooit inzicht in volledige rekeningnummers of creditcardgegevens en zal ook nooit vragen naar (kopieën van) identificatiebewijzen zoals paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Welke cookies worden er geplaatst?
Koenraad Utrecht maakt gebruik van de diverse soorten cookies.
– Functionele cookies: Hiermee kunnen we de website beter laten functioneren om jou de beste gebruikerservaring te bieden. De statistieken die we verzamelen zijn geanonimiseerd, zijn niet naar een individu te herleiden en hebben daarom weinig impact op je privacy.
– Analytische cookies: Hiermee kunnen we websitebezoek meten, zodat we onze website verder kunnen optimaliseren. De statistieken die we verzamelen zijn geanonimiseerd, zijn niet naar een individu te herleiden en hebben daarom weinig impact op je privacy. 

Waarvoor worden deze cookies en persoonsgegevens gebruikt?
Koenraad Utrecht kan cookies en persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:
– Om klanten in staat te stellen de website te gebruiken en gebruik te kunnen maken van de diensten die Koenraad Utrecht verleent.
– Ter identificatie en verificatie van klanten die gebruik maken van de diensten van Koenraad Utrecht.
– Om betalingen van klanten te kunnen verwerken.
– Om de website beter te beveiligen.
– Om anonieme statistische en analytische gegevens over het gebruik van de website te verzamelen en analyseren, teneinde de gebruikerservaring te verbeteren.
– Om informatie over de diensten van Koenraad Utrecht aan klanten te sturen indien zij daarvoor toestemming hebben gegeven. 
– Om marktonderzoek uit te voeren via enquêtes, teneinde onze dienstverlening of promotionele activiteiten beter bij jouw behoeften aan te laten sluiten.

Cookies uitschakelen
De meeste internetbrowser zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. Je kunt de browser zodanig instellen dat je een melding krijgt bij een geplaatste cookie, of dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Het uitschakelen van cookies kan een verminderde websitefunctionaliteit tot gevolg hebben. 

Cookies van derden
Op de website kan gebruik worden gemaakt van content die op andere websites wordt gehost en ingesloten wordt op de website van Koenraad Utrecht, bijvoorbeeld een video-platform of een payment provider. Deze ingesloten codes van websites van derden maken vaak gebruik van cookies. Koenraad Utrecht heeft echter geen controle op wat deze partijen met de geplaatste cookies doen. 

Communicatie met Koenraad Utrecht
E-mails of andere berichten aan Koenraad Utrecht kunnen worden bewaard zodat wij je op een later moment beter van dienst kunnen zijn. Er kan in de communicatie om persoonlijke gegevens worden gevraagd mits deze voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Deze gegevens worden veilig opgeslagen op de beveiligde server van Koenraad Utrecht of derden. Wil je dat deze berichten of persoonlijke gegevens worden verwijderd dan kun je hiervoor een verzoek indienen via het onderstaande e-mailadres. 

Berichten van Koenraad Utrecht
Koenraad Utrecht stuurt met enige regelmaat berichten in de vorm van nieuwsbrieven aan klanten die zich daar expliciet op hebben geabonneerd. Kenmerkend bevatten deze nieuwsbrieven informatie over onze nieuwe producten en diensten of speciale aanbiedingen. Wil je deze berichten niet meer ontvangen dan kun je een verzoek sturen naar onderstaand e-mailadres. Ook bevat elke nieuwsbrief van Koenraad Utrecht de mogelijkheid om je uit te schrijven voor het ontvangen van nieuwsbrieven.

Inzage, aanpassing en verwijdering van persoonsgegevens
Je hebt altijd het recht op inzage van jouw verzamelde persoonsgegevens. Je kunt hiervoor een verzoek indienen via het onderstaande e-mailadres. Wil je inzage in persoonsgegevens die zijn gekoppeld aan cookies? Dan vragen we je een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. Je vindt deze terug in de instellingen van je browser. Koenraad Utrecht zal deze informatie binnen vier weken schriftelijk aan je verstrekken. 

Indien de persoonsgegevens die Koenraad Utrecht over jou bezit onjuist of onvolledig zijn, of niet langer ter zake doen, kan je via onderstaand e-mailadres een verzoek indienen om deze gegevens aan te laten passen of te laten verwijderen. Koenraad Utrecht reageert binnen vier weken op een dergelijk verzoek. 

Doeleinden informatie
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij we van hier van tevoren expliciet toestemming voor hebben verkregen.

Wijzigingen aan de privacyverklaring
Koenraad Utrecht behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen wanneer dit noodzakelijk is vanwege wijzigingen in wetgeving en reguleringen, of wanneer de zakelijke behoefte van de privacyverklaring voor Koenraad Utrecht wijzigt. Het is raadzaam om de privacyverklaring regelmatig door te nemen. De meest recente versie van de privacyverklaring is altijd te vinden op onze website en is voorzien van een publicatiedatum. Deze privacyverklaring is opgesteld en gepubliceerd op 13 maart 2021.

Voor vragen, opmerkingen of klachten over deze privacyverklaring, het verzoek om inzage, aanpassing of verwijdering van persoonsgegevens in te dienen, of je uit te schrijven voor onze nieuwsbrieven, kun je contact opnemen met Koenraad Utrecht via info@koenraadutrecht.nl.