WERKEN BIJ KOENRAAD

SOUSCHEF​

Ben jij een gepassioneerde chef die houdt van werken met seizoensgebonden en kwaliteitsingrediënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons restaurant is gespecialiseerd in laagdrempelige maar spannende gastronomie en wijnen. Wij vinden het belangrijk dat het eten en drinken een ervaring is die de zintuigen prikkelt. Daarom werken wij met de beste ingrediënten en wijnen die perfect passen bij de gerechten.

Als chef bij ons restaurant ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en bereiden van gerechten waarmee je onze gasten keer op keer verrast. Je werkt nauw samen met ons team van gepassioneerde en getalenteerde medewerkers om ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Bij ons krijg je de ruimte om je eigen ideeën en gerechten te ontwikkelen in een dynamische en creatieve werkomgeving. We bieden je ook een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij klaar voor de uitdaging om met ons team te werken aan een unieke culinaire ervaring voor onze gasten? Neem dan contact met ons op en solliciteer vandaag nog!

Draag een nieuwe collega aan en ontvang een bonus! 

Ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je een mooie bonus verdienen van Koenraad. Draag een nieuwe collega aan en ontvang beide maar liefst €500,- aandraagbonus! *Bij een contract van minimaal een jaar, bij een eerdere opzegging van het contract zal het bedrag worden teruggevorderd.

CONTACT

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

OVER KOENRAAD

In ons Restaurant wisselen de a la carte gerechten en ons chef’s menu met regelmaat en is het met aandacht samengesteld vanuit onze eigen ervaringen met daarbij het seizoen in het achterhoofd.

We hebben een heel diverse wijnkaart samengesteld en adviseren je dan ook graag over de beste wijn & spijs combinaties. We proberen de wijnkaart zo goed mogelijk up to date te houden, maar deze kan afwijken!