WERKEN BIJ KOENRAAD

CHEF DE PARTIE

Ben jij een gepassioneerde Chef de partie met een voorliefde voor spannende gastronomie en wijnen? Dan zoeken wij jou voor ons team bij Koenraad!

Wij vinden het belangrijk dat het eten en drinken een ervaring is die de zintuigen prikkelt. Daarom werken wij met de beste ingrediënten en wijnen die perfect passen bij de gerechten.

Als kok bij Koenraad werk je met de beste ingrediënten en wijnen om onze gasten een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Wij streven naar een laagdrempelige maar hoogstaande keuken waarbij de zintuigen worden geprikkeld en elk gerecht een feestje is.

Als Chef de partie ben jij een belangrijke schakel in ons team. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten en het bewaken van de kwaliteit van elk gerecht dat onze keuken verlaat. Je hebt passie voor koken en bent altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en culinaire uitdagingen.

Ben jij klaar voor de uitdaging om met ons team te werken aan een unieke culinaire ervaring voor onze gasten? Neem dan contact met ons op en solliciteer vandaag nog!

Draag een nieuwe collega aan en ontvang een bonus! 

Ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je een mooie bonus verdienen van Koenraad. Draag een nieuwe collega aan en ontvang beide maar liefst €500,- aandraagbonus! *Bij een contract van minimaal een jaar, bij een eerdere opzegging van het contract zal het bedrag worden teruggevorderd.

CONTACT

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

OVER KOENRAAD

In ons Restaurant wisselen de a la carte gerechten en ons chef’s menu met regelmaat en is het met aandacht samengesteld vanuit onze eigen ervaringen met daarbij het seizoen in het achterhoofd.

We hebben een heel diverse wijnkaart samengesteld en adviseren je dan ook graag over de beste wijn & spijs combinaties. We proberen de wijnkaart zo goed mogelijk up to date te houden, maar deze kan afwijken!