WERKEN BIJ KOENRAAD

BEDIENING

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de bediening waarbij je mensen een culinaire ervaring kunt bieden? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! 

Bij Koenraad zijn we gespecialiseerd in laagdrempelige maar spannende gastronomie en wijnen. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten een totaalervaring hebben waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Als bedieningsmedewerker ben jij het gezicht van ons restaurant en zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Je adviseert onze gasten over de menukaart en de bijpassende wijnen en zorgt voor een vlekkeloze service. Je werkt nauw samen met onze keukenbrigade en draagt bij aan een soepele samenwerking tussen keuken en bediening.

Wij zoeken iemand met passie voor gastvrijheid en culinaire beleving. Je bent flexibel, representatief en hebt een hands-on mentaliteit. Ervaring in de horeca is een pré, maar ook als je nog niet veel ervaring hebt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

CONTACT

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

Team van Koenraad Utrecht

OVER KOENRAAD

In ons Restaurant wisselen de a la carte gerechten en ons chef’s menu met regelmaat en is het met aandacht samengesteld vanuit onze eigen ervaringen met daarbij het seizoen in het achterhoofd.

We hebben een heel diverse wijnkaart samengesteld en adviseren je dan ook graag over de beste wijn & spijs combinaties. We proberen de wijnkaart zo goed mogelijk up to date te houden, maar deze kan afwijken!