KOENRAAD

Koenraad Utrecht is gevestigd in het historische pand van D’coninck van Poortugael en stamt uit 1619. We verwelkomen je graag in een van de oudste panden van Utrecht!

Ons restaurant heeft een intieme haardzaal, hoge tafels, een voorkamer aan het raam en een zonnig terras aan de Voorstraat. Kijk bij de reserveringen wat elke setting te bieden heeft!

Eigenaar Koen heeft voor Koenraad een duidelijke visie waarbij er een hoogstaande restaurantervaring wordt neergezet in combinatie met een aangenaam karakter. Koenraad is stijlvol en benaderbaar. 

Onze Chef Robin van Groenestijn serveert zijn gerechten een tikkeltje eigenwijs, soms klassiek of juist onverwacht.

Bij het creëren van onze gerechten haalt hij inspiratie uit zijn eigen ervaringen en wordt er gekeken wat in het seizoen past. Zijn uitgangspunt is om altijd te kiezen voor de mooiste producten, uiteraard met duurzaamheid in het achterhoofd.

HET MENU

Het spijsmenu van Koenraad is à la carte te bestellen, maar wij verrassen je ook graag! Gerechtjes delen? Zelf een driegangenmenu samenstellen?  Of ons voor jou laten kiezen? Jij bepaalt op welke manier je geniet. Onze grote aanrader is Koenraad’s viergangenmenu dat met grote zorg wordt samengesteld.

Naast dit viergangen menu zijn er mooie bijpassende wijnen geselecteerd. Onze sommelier Sam gaat ook graag met jou op zoek naar mooie wijnen voor bij een gerecht en naar jouw smaak. Naast onze huiswijnen en wijnkaart hebben we nog wat mooie pareltjes in onze kelder liggen.

Bekijk de menu’s hieronder

EVENTS

Samen met andere mooie ondernemingen organiseren wij evenementen om jou mooie extra ervaringen te bieden binnen Koenraad. 

Wil jij aanwezig zijn bij onze evenementen? Houd ons dan in de gaten op onze socials en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief

Wij bieden mogelijkheden om in intieme setting diners op aanvraag te organiseren. Voor borrel verwijzen wij door naar de Bovenkamer. 

Voor het maken van een offerte horen we graag je persoonlijke wensen. Wij denken graag tot in detail met jou mee!

Diner setting: tot 50 gasten
Verschillende parkeergelegenheden in de buurt.

RESERVEREN & CONTACT

Je kunt bij ons zaterdag en zondag terecht voor de lunch van 12:00 tot 16:00 en van woensdag t/m zondag voor het diner tussen 17:30 en 00:00. Onze cocktailbar is open van woensdag t/m zondag tussen 17:30 en 00:00. 

Reserveren kan via de button rechtsonder in het scherm.

Telefoonnummer
+31 30 237 4004

E-mail
info@koenraadutrecht.nl

Adres
Voorstraat 14
3512 AN Utrecht

Volg ons
 Facebook      Instagram    Nieuwsbrief

VRAAG?

Woensdag t/m zondag zijn wij open voor het diner tussen 17:30 en 00:00. Op zaterdag en zondag kun je terecht voor de lunch van 12:00 tot 16:00. De Bovenkamer is woensdag t/m zondag geopend tussen 17:30 en 00:00.

Reserveren bij Koenraad kan via het reserveringssysteem rechtsonder in beeld of door hier te klikken. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op +31 30 237 4004

Uiteraard! Voor het maken van een reservering met meer dan 5 personen kun je een groepsaanvraag doen via het reserveringssysteem, onze mail: info@koenraadutrecht.nl of via ons telefoonnummer: +31 30 237 4004

Het is bij ons mogelijk om op het terras te reserveren. Wilt u hiernaast ook zeker zijn van een plaats binnen? 

Wij adviseren om je voorkeuren telefonisch aan ons door te geven via ons telefoonnummer: +31 30 237 4004

Jazeker! Cadeaubonnen zijn voor ieder gewenst bedrag te bestellen via de button rechtsonder in beeld of bij ons fysiek in het restaurant.