KOENRAAD

Koenraad is op te delen in 3 ruimtes.

Een sfeervolle ‘Haardkamer’, waar alle klassieke elementen van het pand goed te bewonderen zijn. met uiteraard de oude haard in het midden.

De informele ‘Achterkamer’, waar moderne gastronomie en informaliteit elkaar treffen. een plek voor Hollandse gezelligheid.

De swingende ‘Bovenkamer’, ook wel bekend als Koenraad’s Cocktailbar. Perfect voor cocktails, spirits en diverse bar bites.

GEUREN EN KLEUREN

‘Geïnspireerd door het seizoen en ervaringen van over heel de wereld, uitdagend geserveerd’

Onze menukaart bevat een 4 gangen Chef’s menu en À la Carte gerechten. waarbij ambacht voor ons zeer belangrijk is en ons vak zo geweldig maakt.

Tijdens de mise en place verwerken we een hoop verschillende ingrediënten, mocht je allergisch zijn voor een bepaald product dan houden we daar graag rekening mee. gelieve dit te vermelden bij de reservering.

Bekijk de menu’s hieronder

EVENTS

Samen met andere mooie ondernemingen organiseren wij evenementen om jou mooie extra ervaringen te bieden binnen Koenraad. 

Wil jij aanwezig zijn bij onze evenementen? Houd ons dan in de gaten op onze socials en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief

Wij bieden mogelijkheden om in intieme setting diners op aanvraag te organiseren. Voor borrels verwijzen wij door naar onze Cocktailbar.

Voor het maken van een offerte horen we graag je persoonlijke wensen. Wij denken graag tot in detail met jou mee!

Diner setting: tot 50 gasten
Verschillende parkeergelegenheden in de buurt

RESERVEREN & CONTACT

Je kunt bij ons terecht van dinsdag t/m zondag voor het diner vanaf 17:30 uur.

Reserveren kan via de button rechtsonder in het scherm.

Telefoonnummer:
+31 30 237 4004

E-mail:
info@koenraadutrecht.nl

Adres:
Voorstraat 14
3512 AN Utrecht

Volg ons
 Facebook      Instagram    Nieuwsbrief