Selecteer een pagina
}

woensdag, donderdag, vrijdag: 17.00 - 00.00

zaterdag & zondag: 12.30 - 00.00

Algemene voorwaarden Koenraad Utrecht

Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Koenraad Utrecht. Het aanbod in de reserveringswidget (“Widget”) wordt gedaan door Koenraad Utrecht. Op dit aanbod en de overeenkomsten die via deze Widget tussen jou als gebruiker en Koenraad Utrecht tot stand komen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Mocht je vragen hebben over de Widget, reserveringen, aankopen of andere vragen, dan kan je contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Gebruik van de Widget
Als je gebruikmaakt van de Widget dien je alle gegevens naar waarheid in te vullen en te controleren voordat je de reservering of aankoop definitief maakt. Indien onjuiste gegevens zijn ingevuld bestaat de kans dat de reservering ongeldig is en/of dat eventuele reeds vooruitbetaalde bedragen niet terugbetaald kunnen worden door Koenraad Utrecht. Controleer je gegevens daarom goed.

Reserveringen
Reserveringen worden direct bij Koenraad Utrecht geplaatst. Als je een reservering plaatst dan is deze geldig voor het aantal personen, de datum en het tijdstip waarvoor de reservering is geplaatst. Koenraad Utrecht kan voorafgaand contact opnemen om te verifiëren of de reservering doorgaat.

Reserveringen zijn in beginsel definitief. Wijziging of annulering van een reservering is mogelijk zodra dit in de Widget staat vermeld of indien Koenraad Utrecht deze mogelijkheid alsnog aanbiedt. Zie voor restitutie van aanbetalingen het kopje ‘betalingen’ hieronder.

Het is van belang dat alle personen op het gereserveerde tijdstip verschijnen. Indien niet alle personen binnen dertig minuten vanaf het gereserveerde tijdstip aanwezig zijn, mag Koenraad Utrecht besluiten de reservering alsnog te annuleren zonder tot enige vorm van restitutie verplicht te zijn. Koenraad Utrecht doet er alles aan om de gereserveerde tafel op het gereserveerde tijdstip beschikbaar te hebben, echter kan het voorkomen dat er iets uitloopt en dat je bijgevolg even moet wachten.

Koenraad Utrecht behoudt zich het recht voor om een geplaatste reservering te weigeren indien zij daartoe gegronde redenen heeft. In dat geval zal je hiervan tijdig op de hoogte gebracht worden. Eventuele vooruitbetaalde bedragen zullen dan zo snel mogelijk worden terugbetaald.

Betalingen
In de Widget staat altijd duidelijk vermeld onder welke voorwaarden een (aan)betaling wordt gedaan, of annulering en restitutie mogelijk is en tot wanneer. Mocht er terugbetaling moeten plaatsvinden, dan zal Koenraad Utrecht het betreffende bedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen via de door jou gebruikte betaalmethode.

Cadeaubonnen
Indien Koenraad Utrecht via de Widget de mogelijkheid biedt om (digitale) cadeaubonnen te kopen, dan dienen deze altijd vooraf te worden betaald. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat de cadeaubon direct naar iemand anders gestuurd mag worden, is het van belang dat je diens gegevens goed controleert voordat je de aankoop plaatst. De cadeaubon (code) wordt namelijk eenmaal verzonden naar het door jou daarvoor opgegeven (e-mail) adres.

Herroepingsrecht
Het wettelijke herroepingsrecht voor consumenten is niet van toepassing op geplaatste reserveringen (met of zonder aanbetaling) of de aanschaf van cadeaubonnen.

Contactgegevens
Indien je vragen hebt of niet tevreden bent over Koenraad Utrecht dan kan je hierover direct contact opnemen via onderstaande gegevens.

Koenraad Utrecht
Voorstraat 14
3512 AN Utrecht
info@koenraadutrecht.nl
(030) 237 4004