KOENRAAD

Koenraad is op te delen in 3 ruimtes.

Een sfeervolle ‘Haardkamer’, waar alle klassieke elementen van het pand goed te bewonderen zijn. met uiteraard de oude haard in het midden.

De informele ‘Achterkamer’, waar moderne gastronomie en informaliteit elkaar treffen. een plek voor Hollandse gezelligheid.

De swingende ‘Bovenkamer’, zowel bar als lounge. perfect voor aperitief, borrel of zelfs diner

 

GEUREN EN KLEUREN

‘Geïnspireerd door het seizoen en ervaringen van over heel de wereld, uitdagend geserveerd’

Onze menukaart bevat een 4 gangen Chef’s menu en À la Carte gerechten. waarbij ambacht voor ons zeer belangrijk is en ons vak zo geweldig maakt.

In de mice en place verwerken we een hoop verschillende ingrediënten, mocht je allergisch zijn voor een bepaald product dan houden we daar graag rekening mee. gelieve dit te vermelden bij de reservering.

Bekijk de menu’s hieronder

EVENTS

Samen met andere mooie ondernemingen organiseren wij evenementen om jou mooie extra ervaringen te bieden binnen Koenraad. 

Wil jij aanwezig zijn bij onze evenementen? Houd ons dan in de gaten op onze socials en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief

Wij bieden mogelijkheden om in intieme setting diners op aanvraag te organiseren. Voor borrel verwijzen wij door naar de cocktailbar in de Bovenkamer. 

Voor het maken van een offerte horen we graag je persoonlijke wensen. Wij denken graag tot in detail met jou mee!

Diner setting: tot 50 gasten
Verschillende parkeergelegenheden in de buurt

RESERVEREN & CONTACT

Je kunt bij ons terecht van woensdag t/m zondag voor het diner tussen 17:30 en 00:00. Onze cocktailbar is open voor inloop van woensdag t/m vrijdag van 17:30 tot laat. En op zaterdag van 15:00 tot laat.

Reserveren voor het restaurant kan via de button rechtsonder in het scherm.

Telefoonnummer
+31 30 237 4004

E-mail
info@koenraadutrecht.nl

Adres
Voorstraat 14
3512 AN Utrecht

Volg ons
 Facebook      Instagram    Nieuwsbrief

VRAAG?

Woensdag t/m zondag zijn wij open voor het diner tussen 17:30 en 00:00. Op zaterdag en zondag kun je terecht voor de lunch van 12:00 tot 16:00. De Bovenkamer is woensdag t/m zondag geopend tussen 17:30 en 00:00.

Reserveren bij Koenraad kan via het reserveringssysteem rechtsonder in beeld of door hier te klikken. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op +31 30 237 4004

Uiteraard! Voor het maken van een reservering met meer dan 5 personen kun je een groepsaanvraag doen via het reserveringssysteem, onze mail: info@koenraadutrecht.nl of via ons telefoonnummer: +31 30 237 4004

Het is bij ons mogelijk om op het terras te reserveren. Wilt u hiernaast ook zeker zijn van een plaats binnen? 

Wij adviseren om je voorkeuren telefonisch aan ons door te geven via ons telefoonnummer: +31 30 237 4004

Jazeker! Cadeaubonnen zijn voor ieder gewenst bedrag te bestellen via de button rechtsonder in beeld of bij ons fysiek in het restaurant.